Voetbaltickets

Heeft u zin om lekker naar het stadion te gaan? Een voetbalticket aanschaffen is eenvoudiger dan u denkt. Het is namelijk een hardnekkig misverstand dat voor alle voetbalkaarten in het betaald voetbal een (Seizoen)ClubCard verplichting geldt. Integendeel, voor veel duels kunt u op de bekende TicketBox verkooppunten direct - zonder voorwaarden - in de vrije verkoop tickets aanschaffen.

Voetbalkaarten

TicketBox is hét verkooppunt van voetbaltickets in Nederland. Daarnaast is TicketBox, naar de betaald voetbalclubs zelf, het enige officiële verkoopkanaal van voetbaltickets. Voor kaartverkoop in het Nederlands betaalde voetbal bent u bij TicketBox aan het juiste adres.

U kunt op drie manieren aan officiële voetbaltickets komen in Nederland. U kunt terecht bij één van de 400 TicketBox verkooppunten verspreid over Nederland. Ook kunt u terecht in één van de 38 officiële webshops van de betaald voetbalclubs. Deze webshops zijn bereikbaar via de officiële website van desbetreffende club. In sommige gevallen kunt u ook voor uw voetbaltickets terecht bij de administratie van een betaald voetbalclub.

Voor alle specifieke verkoopinformatie per wedstrijd kunt u terecht op de officiële website van uw club of op www.ticketbox.nl

Klik op het logo voor meer verkoopinformatie

Verkoopinformatie

Diverse tickets

Voetbaltickets zijn bij TicketBox verkrijgbaar voor de diverse competities; Eredivisie, Jupiler League, Champions League, UEFA Europa League, KNVB bekerwedstrijden en de wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Waar en wanneer de verkoop start van een bepaalde wedstrijd is in veel gevallen terug te vinden op www.ticketbox.nl

Indien er onduidelijkheid bestaat of u nu wel of niet te maken heeft met een officieel verkooppunt van voetbaltickets, kunt u contact opnemen via het contactformulier van TicketBox of via 0900 - 9393 (45 cpm).

Wanneer heeft u wél een ClubCard nodig?

De voetbalclubs zelf bepalen, in overleg met de lokale autoriteiten en supportersverenigingen, wanneer u wél of geen ClubCard nodig heeft. Hierbij bekijken zij vooral wat voor risico er aan een voetbalwedstrijd kleeft. Vanaf nu is er een wedstrijdoverzicht beschikbaar. Hierin is te zien voor welke wedstrijd wel/geen (Seizoen)ClubCard verplichting geldt en kunt u direct online voetbaltickets bestellen.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt

Geen informatie over voetbaltickets van uw club?

Bent u op zoek naar verkoopinformatie van een bepaalde club, maar staat deze niet op www.ticketbox.nl
Dan kunt u het beste contact zoeken met desbetreffende voetbalclub of TicketBox.